0

Növényi alapanyagokból készült antioxidáns csepp

Az antioxidánsok segítik a szervezetbe került szabadgyökök semlegesítését, ezáltal küszöbölvén ki a különböző krónikus megbetegedések kialakulásának lehetőségét. A szabadgyökök káros hatása szív- és érrendszeri megbetegedésekhez, daganatos megbetegedésekhez és a szervezet korai öregedéséhez vezethet. Az antioxidáns csepp ezen szabadgyökök ellen veszi fel a harcot eredményesen.

Az antioxidáns csepp javítja a közérzetet, segíti a testi és lelki erőnlét szinten tartását, és kiegyensúlyozottságot biztosít fogyasztói számára. Az ilyen cseppek kizárólag növényi alapanyagokból tevődnek össze, olyan növények keverékéből, melyeknek igen magas az antioxidáns koncentrációjuk. Ilyenek: a gránátalma, a zöld tea, az áfonya, a citrusfélék, a szőlő. Mindezek mellett C-vitamint is tartalmaznak az antioxidáns cseppek.

Antioxidáns csepp

Antioxidáns csepp

Az antioxidáns csepp bevitelénél naponta 0,75 ml mennyiség (2×8 csepp) ajánlott. Ezt csepegtessük valamilyen folyadékba, és úgy fogyasszuk el, ugyanis hígítás nélkül nem iható. Az antioxidáns csepp fogyasztása előtt bizonyosodjunk meg arról, hogy nem vagyunk allergiásak a készítmény valamely növényi összetevőjére. Ehhez szakorvosi vizsgálatot is végezhetünk.  Fontos, hogy ne fogyasszunk többet a készítményből, mint a napi ajánlott mennyiség.

Az antioxidáns csepp bármely gyógyszertárban és gyógynövényszaküzletben recept nélkül megvásárolható. Szívbetegek, magas vérnyomásban szenvedők, szoptatós kismamák, gyerekek és koffeinre érzékeny személyek számára nem ajánlott a benne található zöld tea koffeintartalma miatt. Lisztérzékenyek és cukorbetegek viszont fogyaszthatják. Száraz, hűvös helyen, gyerekektől elzárva tárolandó.

  
Iktatva: Antioxidáns Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Antioxidáns 2024