1

Miért ajánlottak az antioxidáns gyógyszerek?

Az antioxidáns gyógyszerek szedése főként beteg embereknek ajánlott. Az antioxidánsok segítenek leküzdeni a szabadgyökök által okozott károsodásokat, melynek hatására felgyorsul a gyógyulási folyamat, lassul az öregedés, és megelőzik a betegségeket. Az antioxidáns gyógyszerek alkalmazásával megnő a napi antioxidáns bevitelünk, ugyanis ezek a készítmények nagyobb dózisban tartalmazzák azokat az anyagokat, amelyeket mi természetes módon, zöldségek vagy gyümölcsök által vinnénk be szervezetünkbe.

Az antioxidáns gyógyszerek alkalmazása azok számára is ajánlott, akik nem folytatnak egészséges életmódot: dohányoznak, hiányosan táplálkoznak, stresszes körülményeknek vannak kitéve, alkoholt, esetleg drogot fogyasztanak. Minél több antioxidánst viszünk be szervezetünkbe, annál tovább fogunk élni, hiszen az antioxidánsok megvédik a sejtjeinket, így öregedésgátló hatásuk is van.

Antioxidáns gyógyszerek

Antioxidáns gyógyszerek

 A szakértők szerint naponta legalább 5000 antioxidánst kellene bevinnünk szervezetünkbe ahhoz, hogy egészségesek legyünk. Az antioxidáns gyógyszerek alkalmazásával ezt könnyen megoldhatjuk, hisz tartalmazzák a számunkra szükséges dózist. Ezek a gyógyszerek többnyire vitaminokat, gyümölcsökből és más természetes anyagokból kivont összetevőket tartalmaznak.

Az antioxidáns gyógyszerek alkalmazása mellett természetesen az étkezésünkre is oda kell figyelnünk, hisz nem jó csak gyógyszerek által bevinnünk az antioxidánsokat szervezetünkbe. Nagyon sok gyümölcsöt, zöldséget és halfélét kell fogyasztanunk, emellett ajánlott sportolni is. Kerülni kell a dohányzást, a stresszt és az alkoholt. Ha eleget teszünk ezeknek a követelményeknek, a legtöbbet tesszük egészségünk megőrzése érdekében.

  
Iktatva: Antioxidáns Címkék: , , , ,

Egy hozzászólás "Miért ajánlottak az antioxidáns gyógyszerek?"

  1. Németh István szerint:

    Tisztelt Doktor Ur / Hölgy.

    Kérek kétt doboz antioxidans gyogyszer nevet amit szedhetek dohányzás és daganatok ellen.Egy éve negyed foku aramyeres mütétem volt.
    Mennyi antioxidánst szedhetek egy nap??
    köszönöm

Írj most.

Küldés
Antioxidáns 2024