0

Lézeres antioxidáns mérés

Az antioxidáns mérést már az 1920-as években kezdték alkalmazni. Azt állapították meg, hogy az antioxidánsok lézerfény hatására rezgéseket, más hullámhosszú fényt kibocsátanak ki, és ez mérhető. Ennek a ténynek alapján mi is megmérhetjük az antioxidáns szintünket, ezáltal pedig tisztában leszünk immunrendszerünk erősségével és sejtjeink élettartamának idejével. Amennyiben ez nem megfelelő, tehetünk ellene.

 A lézeres antioxidáns mérés után tehát kapunk egy képet az antioxidáns szintünkkel kapcsolatban. Ha ez alacsony, akkor változtatnunk kell az életmódunkon, több gyümölcsöt és zöldséget kell fogyasztanunk, valamint ha ez sem elegendő, fogyaszthatunk táplálékkiegészítőket is. Nagyon sokféle antioxidáns létezik, és mindegyiknek megvan a maga szerepe. Ám táplálékunk nem tartalmaz nagyon sok olyan típusút, amelynek fontos szerepe van.

Lézeres antioxidáns mérés

Lézeres antioxidáns mérés

A lézeres antioxidáns mérés azért is előnyös, mert nem szükséges semmilyen beavatkozás, sem laborvizsgálat ahhoz, hogy pontos adatot kapjunk. Jó, ha tisztában vagyunk az antioxidáns szintünkkel, hisz legtöbben nem fogyasztunk elegendő antioxidáns tartalmú élelmiszert, ezért érdemes jobban odafigyelni, és vitaminokat vagy táplálékkiegészítőket szedni.

A lézeres antioxidáns mérés ma már bárhol kivitelezhető. Ha a környezetünkben nincs készülék, megrendelhetjük, vagy akár szakértőt is hívhatunk, aki bizonyos összeg ellenében a készülék segítségével megállapítja az antioxidáns szintünket, amely ha nem optimális, ajánl olyan készítményeket, mellyel hatékonyan hozzájárulunk az egészségünk megőrzéséhez.

 

  
Iktatva: Antioxidáns Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Antioxidáns 2024