0

Az antioxidáns lúgos víz hasznosságáról

A lúgos vizek közül nagyon soknak van antioxidáns tartalma is, viszont nagyon alacsony mértékben. Az antioxidáns szint növelésével megelőzzük a betegségeket, mivel megvédjük szervezetünket a szabadgyökök károsodásaitól. Léteznek olyan palackozott, lúgosított vizek, amelyek fogyasztásával hozzájárulunk a napi szükséges antioxidáns bevitelhez.

Ha az egészségünkre nem ártalmas, hanem hasznos vizet szeretnénk vásárolni, akkor mindenképp figyeljünk oda az ORP értékekre. Ha az ORP negatív, az azt jelenti, hogy antioxidáns tartalma van, ha viszont pozitív, az azt jelenti, hogy oxidál, tehát károsítja a sejtjeinket. Az ionizált lúgos vizek fogyasztása nagyon előnyös. Napjainkban már vásárolhatunk olyan víztisztító, ionizáló készülékeket, melyek használatával mi magunk állíthatunk elő olyan vizet, amelynek van antioxidáns tartalma.

Antioxidáns lúgos víz

Antioxidáns lúgos víz

Az antioxidáns tartalmú lúgosított vizek elektrolízissel készülnek, tehát olyan készülékek által, amelyek kivonják a savas anyagokat a vízből. Ezeknek a készülékeknek viszonylag az áruk nem alacsony, de megéri megvásárolni, hisz sokat tesznek egészségünk megőrzéséért.

Az antioxidáns lúgos víz azért is nagyon hasznos, mert mi nagyon sok savas élelmiszert fogyasztunk. A cukor, a fehér lisztből készült ételek, zsírok fogyasztása miatt sav termelődik, a sejtmegújuláshoz pedig lúgos anyagok szükségesek, amiből viszont nagyon keveset fogyasztunk. Ezért a lúgos víz fogyasztásával nem csak az antioxidáns szintünket emeljük, hanem hozzájárulunk a sejtek megújulásához is.

  
Iktatva: Antioxidáns Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Antioxidáns 2024