Hírek egészség és Antioxidáns témában

Miért ajánlottak az antioxidáns gyógyszerek?

Miért ajánlottak az antioxidáns gyógyszerek?

Az antioxidáns gyógyszerek szedése főként beteg embereknek ajánlott. Az antioxidánsok segítenek leküzdeni a szabadgyökök által okozott károsodásokat, melynek hatására felgyorsul a gyógyulási folyamat, lassul az öregedés, és megelőzik a betegségeket. Az antioxidáns gyógyszerek alkalmazásával megnő a napi antioxidáns bevitelünk, ugyanis ezek a készítmények nagyobb dózisban tartalmazzák azokat az anyagokat, amelyeket… Tovább: Miért ajánlottak az antioxidáns gyógyszerek? »

Az antioxidáns jelentősége az egészségre nézve

Az antioxidáns jelentősége az egészségre nézve

Világunkban egyre jelentőségteljesebben érik olyan hatások az emberi szervezetet, melyek károsan befolyásolják az egészségi állapotot, felgyorsítják az öregedést, gyengítik az életminőséget. Az élő szervezetben, illetve táplálékban természetes vagy mesterséges vegyületek formájában megjelenő antioxidáns megvédi a legyengült szervezetet. Az antioxidáns jelentősége abban áll, hogy az élő sejtek energiatermelő szervecskéiben keletkező sejteket… Tovább: Az antioxidáns jelentősége az egészségre nézve »

Az antioxidánsok szerepe

Az antioxidánsok szerepe

Egyre több tanulmány támasztja alá azt a tényt, hogy nagyon jelentős az antioxidánsok szerepe az egészségünk megőrzésében. A kutatások arról számolnak be, hogy az antioxidánsok elejét vehetik a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos megbetegedéseknek. Ezek mellett segítenek megőrizni memóriánk frissességét, és csökkentik a szellemi leépülés kockázatát. Az antioxidánsok szerepe… Tovább: Az antioxidánsok szerepe »

Antioxidáns 2024