Hírek diéta és Antioxidáns témában

Hogy egészséges és fitt légy: antioxidáns fogyókúra céljából

Hogy egészséges és fitt légy: antioxidáns fogyókúra céljából

Az antioxidánsok nagyon sokoldalúak, ugyanis amellett, hogy megkötik a szervezetben felhalmozódott szabadgyököket és semlegesítik őket, még fogyókúrákhoz is használhatók. Az antioxidáns fogyókúra nemcsak természetes és egészséges módja a súlyvesztésnek, hanem gyors és eredményes is egyszerre. Mivel javítják az anyagcserét a gyümölcsökben és zöldségekben található antioxidánsok, nemcsak egészségesek, hanem karcsúsítanak is…. Tovább: Hogy egészséges és fitt légy: antioxidáns fogyókúra céljából »

A dinnye kiváló antioxidáns fogyás elősegítése szempontjából

A dinnye kiváló antioxidáns fogyás elősegítése szempontjából

Az antioxidánsok a természet legegészségesebb méregtelenítői, ugyanis kizárólag gyümölcsök és zöldségek fogyasztása révén juthatunk hozzájuk természetes formában. Az antioxidáns fogyás-elősegítő is egyben, mivel felgyorsítja és javítja a tápláléklebontó folyamatot, melynek következtében felgyorsul az anyagcsere is. Ez a legegészségesebb és legtermészetesebb módja a súlyvesztésnek. Az antioxidáns fogyás egy kevésbé ismert, bár… Tovább: A dinnye kiváló antioxidáns fogyás elősegítése szempontjából »

Miből álljon egy antioxidáns diéta?

Miből álljon egy antioxidáns diéta?

Közismert a szabadgyökök sejtkárosító hatása, melyek ellen antioxidánsok segítségével lehet felvenni a harcot. Az antioxidánsok megvédik az egészséges sejteket a szabadgyökök károsító hatásától, továbbá meggátolják vagy lelassítják a folyamatban lévő károsodásokat. Szervezetünk védelme érdekében minél több antioxidánst kell biztosítanunk, melynek egyik módja az antioxidáns diéta. Az antioxidáns diéta legfontosabb összetevőit… Tovább: Miből álljon egy antioxidáns diéta? »

Antioxidáns 2024