Hírek ételek és Antioxidáns témában

Antioxidáns növelés

Antioxidáns növelés

Az antioxidánsok létfontosságú szerepet töltenek be a szervezet működésében, ezért nagyon fontos, hogy naponta elegendő antioxidánshoz jussunk. Manapság léteznek antioxidáns szint mérőműszerek, melyeket be is lehet szerezni, illetve szakértőt is hívhatunk, hogy megállapítsa ezt az értéket. Ha odafigyelünk az apróbb jelekre, mint pl. az immunrendszer gyengülése, fáradékonyság, gyengeség, arra következtethetünk,… Tovább: Antioxidáns növelés »

Hogy egészséges és fitt légy: antioxidáns fogyókúra céljából

Hogy egészséges és fitt légy: antioxidáns fogyókúra céljából

Az antioxidánsok nagyon sokoldalúak, ugyanis amellett, hogy megkötik a szervezetben felhalmozódott szabadgyököket és semlegesítik őket, még fogyókúrákhoz is használhatók. Az antioxidáns fogyókúra nemcsak természetes és egészséges módja a súlyvesztésnek, hanem gyors és eredményes is egyszerre. Mivel javítják az anyagcserét a gyümölcsökben és zöldségekben található antioxidánsok, nemcsak egészségesek, hanem karcsúsítanak is…. Tovább: Hogy egészséges és fitt légy: antioxidáns fogyókúra céljából »

Érdekességek az antioxidánsokban gazdag élelmiszerek sokaságáról

Érdekességek az antioxidánsokban gazdag élelmiszerek sokaságáról

Ahhoz, hogy lelassítsuk az öregedést, és megpróbáljuk elkerülni a különböző betegségeket, figyelnünk kell arra, hogy megfelelően táplálkozzunk és pótoljuk a hiányzó tápanyagokat. Vegyük sorra az antioxidánsokban gazdag élelmiszerek sokaságát!  Orvosunk összeállíthat nekünk egy étrendet, amellyel védeni tudjuk szervezetünket egy adott betegségtől. Az antioxidánsokban gazdag élelmiszerek segítségével étrendünk segíthet csökkenteni a… Tovább: Érdekességek az antioxidánsokban gazdag élelmiszerek sokaságáról »

Antioxidáns 2024