0

Az antioxidáns kapszula előnyeiről

Az antioxidáns kapszula segítségével fogyhatunk, diétázhatunk, de vannak csak étrendkiegészítőnek gyártott kapszulák is. Mint tudjuk, az antioxidánsok segítenek megelőzni a krónikus betegségeket, így minden kapszula segít minket ebben, bármilyen célból is kezdjük el szedni őket.

Az antioxidáns kapszulák összetevői között (bármilyen gyártóról legyen szó) megtalálhatjuk jó pár antioxidáns növény kivonatát. Nem találunk olyant, melyben csak egyetlenegy növény kivonata lenne. Ezekhez még hozzáadnak magnéziumot, nátrium-szelenitet, C-vitamint stb., melyek együttes segítségével megsokszorozódik az antioxidáns hatás.

Antioxidáns kapszula

Antioxidáns kapszula

Viszont ha valaki cukorbetegségben, koszorúér-betegségben szenved, jobb, ha igyekszik minél több természetes antioxidáns tartalmú növényt bevinni szervezetébe, hiszen mindannyian tudjuk, hogy nem elég csak a kapszulákat szedni. Sok embernek a mája érzékeny a kapszulákra, legyen az akármilyen bio készítmény. Az antioxidáns kapszula hatékony, serkenti az általános testi- illetve szellemi erőnlétet, de nem pótolhatja a természetesen bevitt antioxidánsok értékét. Ha így lenne, ennünk sem kellene, élhetnénk csupán a kapszulákkal.

A fogyókúrázók számára is van már antioxidáns kapszula, melyet nagyon dicsérnek sokan, akik kipróbálták.  Arról számoltak be, hogy a legoptimálisabb változások mentek végbe szervezetükben, megnőtt a zsírégetés stb. De ugyanez megtörténik, ha naponta több zöldséget, gyümölcsöt fogyasztunk, és a felcukrozott, festékezett üdítők helyett zöld teát fogyasztunk. Fontos, hogy figyeljünk a szervezetünktől kapott jelekre.

  
Iktatva: Antioxidáns Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Antioxidáns 2024