0

Az antioxidáns gyógyszer szedéséről

Az antioxidánsok bevitele azért fontos, mert az antioxidánsok elpusztítják a szabadgyököket, amelyek káros hatással vannak ránk, többek közt a krónikus betegségek kialakulása miatt is ők tehetők felelőssé. Az antioxidáns gyógyszer szedése főleg azon személyeknek javallott, akik már krónikus betegségben szenvednek. A gyógyszer szedésével megnöveljük az antioxidáns szintünket, ezzel sokat teszünk a javulás érdekében.

Az antioxidáns gyógyszer többnyire természetes anyagokból kivont származékokat tartalmaz, nagyrészt C-vitamint, nátriumot, szelént és különböző gyümölcsökből és zöldségekből kivont antioxidánsokat. Ezeknek az étrend-kiegészítőknek nagyon rövid időn belül lehet érezni a hatásukat, viszont az egészséges étrend ezek mellett sem elhanyagolható. Általában naponta egy tablettát kell bevenni, attól függően, hogy milyen készítményt szedünk, de nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt is ajánlott fogyasztani.

Antioxidáns gyógyszer

Antioxidáns gyógyszer

Az antioxidáns gyógyszer segít megóvni sejtjeink épségét, ezzel csökkentjük a rákos megbetegedés kockázatát. Ezek a készítmények ma már mindenki számára hozzáférhetőek, de szedésük csak akkor ajánlott, ha egészségtelen az étrendünk, ha krónikus betegséggel küzdünk, illetve ha orvos javasolja.

Az antioxidáns gyógyszerek helyett fogyaszthatunk nagyon sok zöldséget, gyümölcsöt, amelyek tartalmaznak elegendő vitamint és más hasznos anyagokat. Szintén fogyaszthatunk hetente legalább egyszer halféléket is. Inkább a tengeri halakat részesítsük előnyben, hisz azokban található meg az omega-3 zsírsav, amely kitűnő antioxidánsként viselkedik.

 

  
Iktatva: Antioxidáns Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Antioxidáns 2024