0

Atioxidáns arckrém

Antioxidáns arckrém már mindenhol beszerezhető, ki sem kell mozdulnunk a házból, csak fellépni internetre, megrendelni azt, majd készen kiszállítják házunkhoz a jótékony hatású krémet. Viszont sokkal inkább ajánlott, hogy mi magunk készítsük el az említett krémet, hiszen azt már tudjuk, hogy igen fontos az antioxidáns növények természetességének megőrzése.

Antioxidáns arckém készítése közben oda kell figyelnünk arra, hogy ne használjunk semmilyen adalékanyagot, tartósítószert, ami károsíthatja az adott növényből készített krém antioxidáns hatását. Legtöbben a ráncosodás ellen ajánlják, használják, de mindemellett nagyon jó a szem alatt feltűnő feketeség eltüntetésére, kezelésére is.

Atioxidáns arckrém

Atioxidáns arckrém

Minden antioxidáns gyümölcsből, növényből készíthető antioxidáns arckrém! Mi sem egyszerűbb, mint pépesíteni azokat. Természetesen ezekből inkább arcpakolás lesz, de krémeket is „gyárthatunk” magunknak a megfelelő hozzávalókkal. A következőkben bemutatunk egy egyszerűen, hamar elkészíthető krémet.

A mézes-olívás antioxidáns arckrém a leghatékonyabb, előnyös a ráncok ellen, de mindemellett ápolja is a bőrünket. A hozzávalók: 7,5 ml rózsavíz, 7,5 ml olasz szalmagyopár víz, 1 g méz, 5 g olívaolaj, 2,5 g ligetszépe olaj, 2.5 g málnamag olaj, 2 g shea vaj, 2 g Olivem 1000 vagy Emulsan emulgeátor, 1 csepp tejsav, 6 csepp Rokonsal, illóolajok: 6 csepp narancsvirág, 2 csepp benzoe. Mindezeket vízágyban puhítjuk, olvasztjuk, ezután krémessé keverjük, majd a végén a lehűlt, összekevert masszába tesszük bele az illóolajokat, a tejsavat és a Rokonsalt.

  
Iktatva: Antioxidáns Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Antioxidáns 2024