0

Antioxidáns g3

A g3 az afrikai gâc gyümölcsből előállított gyümölcslé. Ez a gyümölcs lipokarotint, azaz karotenoidot tartalmaz, emiatt az antioxidáns tartalma nagyon magas. A g3 gyümölcslébe ezenkívül még három másik gyümölcsöt is belekevernek: a kínai líciumot, a homoktövist és a cili gyümölcsöt. Ez a négy gyümölcs képezi a g3-at, együttesen pedig az antioxidáns hatás még erőteljesebb.

A cili gyümölcs C-vitamin tartalma nagyon magas, ezért kiváló antioxidáns. Az immunrendszer erősítésére nagyon alkalmas, illetve az érrendszeri megbetegedésekre is kiváló hatással van. Az antioxidánsok nagyon fontosak az egészségünk megőrzése miatt, és a cili gyümölcsöt azért használták alapanyagként a g3 italba, mert olyan összetevőket tartalmaz, mely fokozza az ital hatékonyságát.

Antioxidáns g3

Antioxidáns g3

A g3 összetevőjeként szereplő homoktövis szintén ismert kiváló antioxidáns. Szintén immunerősítő, lassítja az öregedés folyamatát, fertőző betegekre, illetve bármilyen betegség közben vagy után is alkalmazható, mivel felerősíti a szervezetet. Nagy a C-vitamin tartalma, emellett E-vitamint is tartalmaz. Az anyagcserét fokozza, védi a májat, és ránctalanító hatásáról is híres.

A g3 másik hozzávalóját, a kínai lyciumot a világon a második C-vitaminban leggazdagabb gyümölcsként tartják számon. Emellett tartalmaz káliumot, aminosavat és B-vitamint is. Együttesen a három gyümölcs alkotja a g3-at, amely egy olyan üdítőital, melynek az antioxidáns hatása nagyon erős.

  
Iktatva: Antioxidáns Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Antioxidáns 2024