0

Antioxidáns étrend kiegészítő

Manapság számos antioxidáns étrend kiegészítő tabletta áll rendelkezésünkre, mind más-más növényi kivonattal, hatással. Mindezek a készítmények arra szolgálnak, hogy segítsenek bennünket szervezetünk ellenálló-képességének növelésében, immunrendszerünk erősítésében, egészségünk megőrzésében.

Természetesen nem csak egyfajta, egy összetételű atioxidáns étrend kiegészítő ismeretes. Van olyan, amely csak egy adott növényből készült, mint például az acai étrend kiegészítő, amely az acai bogyóból készül. Erről azt érdemes tudnunk, hogy az amazóniai bennszülöttek már évszázadok óta fogyasztják. Találhatunk csak piros növényekből készült étrend kiegészítőt, mely segít megfelelő szinten tartani szervezetünk antioxidáns tartalmát. Van olyan is, melyben 25 növény koncentrátuma található. Ennek magas a fehérjetartalma, ezáltal szervezetünk hozzájuthat az esszenciális aminosavakhoz, melyekre igazán szükségünk van ahhoz, hogy megőrizhessük egészségünket.

Antioxidáns étrend kiegészítő

Antioxidáns étrend kiegészítő

Van egy igen magas értékű antioxidáns étrend kiegészítő, mely csupán a zöld tea és az acai berry kivonatából készült. Azért igen hatásos, mert mindkét növénynek igen magas az ORAC értéke.

Az acai bogyóról tudjuk, hogy már évszázadok óta használják, és a világ egyik legtökéletesebb élelmiszereként tartják számon, számos jótékony hatása, antioxidáns tartalma miatt. A zöld tea is már világszerte elterjedt növény, mindenki ismeri vagy hallott már róla, mely gazdag a polifenolnak nevezett növényi vegyi anyagokban. Ezen két növényből készült antioxidáns étrend kiegészítő segít szervezetünknek a normális inzulintermelésben, védi a hasnyálmirigyet, ugyanakkor a keringési rendszer és a szív egészségének megőrzésében is hatékony.

  
Iktatva: Antioxidáns Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Antioxidáns 2024