Hírek fűszer és Antioxidáns témában

Értékes fűszerünk: az antioxidáns fahéj

Értékes fűszerünk: az antioxidáns fahéj

A sejtek működése közben szabadgyökök termelődnek, amelyek káros hatással vannak a szervezetre. Ezeket a szabadgyököket meg kell semmisíteni, ezért felelősek az antioxidánsok. Ha a szervezet nem jut elegendő antioxidánshoz, ezt pótolhatjuk más úton is, pl. étrendünkbe iktatva. Többek közt a fahéj antioxidáns tartalma is nagyon magas. Antioxidánsok a fahéjban igencsak… Tovább: Értékes fűszerünk: az antioxidáns fahéj »

Antioxidáns fűszerek

Antioxidáns fűszerek

Korunk társadalmának legnagyobb problémája a népbetegségek – daganatos megbetegedések, cukorbetegség, szív-és érrendszeri betegségek stb. – elleni küzdelem. Ennek egyik hatékony módszere az anitoxidáns fűszerek rendszeres használata. Ilyen fűszer pl. a gyömbér, fahéj, kakukkfű, kurkuma, hogy csak néhányat említsünk közülük. Hazánkban nagyszámban megtalálhatók és beszerezhetők ezek a csodanövények, ezért ki kell… Tovább: Antioxidáns fűszerek »

Antioxidáns 2017