Hírek fűszer és Antioxidáns témában
![Értékes fűszerünk: az antioxidáns fahéj](http://www.antioxidans.hu/wp-content/themes/daily/timthumb.php?src=http://www.antioxidans.hu/wp-content/uploads/Antioxidáns-fahéj-200x200.jpg&h=80&w=80&a=t&zc=1)
Értékes fűszerünk: az antioxidáns fahéj
A sejtek működése közben szabadgyökök termelődnek, amelyek káros hatással vannak a szervezetre. Ezeket a szabadgyököket meg kell semmisíteni, ezért felelősek az antioxidánsok. Ha a szervezet nem jut elegendő antioxidánshoz, ezt pótolhatjuk más úton is, pl. étrendünkbe iktatva. Többek közt a fahéj antioxidáns tartalma is nagyon magas. Antioxidánsok a fahéjban igencsak…
![Antioxidáns fűszerek](http://www.antioxidans.hu/wp-content/themes/daily/timthumb.php?src=http://www.antioxidans.hu/wp-content/uploads/Antioxidans-fűszerek-200x200.jpg&h=80&w=80&a=t&zc=1)
Antioxidáns fűszerek
Korunk társadalmának legnagyobb problémája a népbetegségek – daganatos megbetegedések, cukorbetegség, szív-és érrendszeri betegségek stb. – elleni küzdelem. Ennek egyik hatékony módszere az anitoxidáns fűszerek rendszeres használata. Ilyen fűszer pl. a gyömbér, fahéj, kakukkfű, kurkuma, hogy csak néhányat említsünk közülük. Hazánkban nagyszámban megtalálhatók és beszerezhetők ezek a csodanövények, ezért ki kell…
Legutóbbi hozzászólások